Poslovni kursevi

Poslovni kursevi odgovaraju zahtevima poslovnih ljudi različitih profila, koji žele da steknu neophodno i prošire postojeće znanje engleskog jezika vezano za svakodnevno poslovanje, odnosno onima kojima je potrebno poznavanje opštih poslovnih pojmova. Na ovim kursevima obradjuju se teme iz oblasti ekonomije (finansijsko tržište, privatizacija, bankarstvo, elektronska trgovina, itd.), prava (pregovaranje, sklapanje ugovora, licence, itd.), marketinga (ispitivanje i osvajanje tržišta, promocija, zaštitni znaci, odnosi sa javnošću, itd.), kao i opšteg poslovanja (savladavanje konkurencije, unapredjivanje poslovnih veština, briga o klijentima, poslovanje u procesu globalizacije, itd.).

U okviru ovih kurseva postoji osam različitih nivoa:

NAZIV KURSA NIVO PO CEFR*-u BROJ ČASOVA
Početni 1 A1 50
Početni 2 A2 50
Srednji 1 A2+ 50
Srednji 2 B1 50
Viši 1 B1+ 50
Viši 2 B2 50
Konverzacijski 1 C1 50
Konverzacijski 2 C2 50

*Common European Framework of Reference – nivoi koje je propisao Savet Evrope

Literatura koja se koristi je Market Leader i Intelligent Business (Longman) i Business Start-up, English 365, Business Vocabulary in Use (Cambridge University Press), Business Basics, Business Objectives, Business Opportunities i Business Options (Oxford University Press), Key Words in Business (Collins Cobuild), itd.

Nastava za sve navedene nivoe organizuje se u okviru indivdiualnih (one-to-one) i grupnih časova.

Pre početka nastave organizuje se testiranje svih polaznika putem intervjua i izrade testa (Oxford Placement Test).

Časovi se održavaju u našim ekskluzivnim učionicama koje su opremljene računarima i interaktivnim tablama. Interaktivni kursevi omogućavaju svim našim polaznicima da dožive potpuno novo multimedijalno iskustvo u učionici. Koristeći tablu osetljivu na dodir i program u kojem je integrisan audio i video materijal, kao i interaktivne vežbe dodatno motivišemo sve naše polaznike i olakšavamo im učenje engleskog jezika.

Postoji mogućnost organizovanja in-house nastave.

Informacije o početku kurseva i terminima nastave pogledajte ovde.